De 1,5 meter-tafel als antwoord op de 1,5 meter-samenleving

Social distancing in stijl

Daar komt bij dat een schommeltafel als 1,5 meter-tafel een enorme eyecatcher is! Niet alleen is de tafel helemaal naar wens te maken, met een tafelblad in bijvoorbeeld betonlook, visgraat of met een whiteboard om op te schetsen, maar hij is ook nog eens enorm Instagram-waardig. Dat zorgt gegarandeerd voor veel ‘ooh’s’, ‘wows’ en likes op kantoor, op je terras of in je binnentuin. En al deze positieve aandacht en vrolijkheid is natuurlijk zeer welkom!

Ben je benieuwd hoe jouw schommeltafel eruit zou kunnen zien? Bekijk al onze mogelijkheden online of geef je wensen aan ons door. Wij gaan graag voor je aan de slag om jouw idee te realiseren!

Schommeltafel als duurzame investering

Hoewel onze tafels oorspronkelijk gemaakt zijn om met 4-14 personen aan te schommelen -en zo ook geleverd worden- zijn ze heel eenvoudig aan te passen naar een 1,5 meter-tafel. Je laat simpelweg een aantal schommels weg, en de gepaste afstand is verzekerd! Daardoor hoef je niet bang te zijn dat er met stoelen en tafels geschoven wordt, want alle plekken staan vast. En daarmee ook de benodigde afstand!

Een ander groot voordeel van onze 1,5 meter-tafel is dat hij als gewone schommeltafel geleverd wordt. Dat betekent dat als de maatregelen verder versoepeld worden, er direct meer schommels aan de tafel gehangen kunnen worden. Alle gaten zijn al voorgeboord en alle schommels worden al meegeleverd of zijn eenvoudig later bij te bestellen. Onze 1,5 meter-tafel is daardoor geen tijdelijke investering, maar eentje waar je nog jaren plezier van zult hebben.

anderhalve meter-tafel voor de horeca

Je hele interieur is waarschijnlijk zo ingericht dat er zoveel mogelijk mensen kunnen zitten. Dat zorgt immers voor omzet én sfeer. Maar in de anderhalvemeter-samenleving wordt juist het tegenovergestelde van ons gevraagd. We moeten afstand houden, en dat zal voorlopig nog wel even zo blijven. Dat vraagt voor jou als ondernemer om heel wat flexibiliteit, creativiteit en nieuwe uitdagingen. Want hoe ga je ervoor zorgen dat je gasten straks ook daadwerkelijk op 1,5 meter afstand van elkaar blijven zitten? Dat ze niet na een wijntje teveel wat dichter naar elkaar toe schuiven? Schommel Aan Tafel heeft de oplossing.

• Afmeting anderhalve meter tafel 2.80 x 1.20m
• Geschikt tot 8 personen of voor 4 personen op op 1.5 meter
• Tussenruimte tegenover elkaar 1.2 meter
• Tussenruimte links en rechts 1.5 meter bij 4 personen
• Praktisch en handzaam. Snel schommels bij te hangen voor groepen uit hetzelfde huishouden
• Met mogelijkheid om een cooler in de tafel te plaatsen
• Mogelijkheid tot eigen branding

Deze tafel is te koop én te huur.
Koop je eigen schommeltafel al vanaf 1.950 euro.

Huur eenvoudig en flexibel jouw schommeltafel vanaf 225 euro per maand.

zakelijke schommel
zakelijke schommel

1,5 meter-tafel voor de zakelijke markt

De 1,5 meter-samenleving is ons nieuwe ‘normaal’. Laten we er daarom samen het beste van maken! Want ons zitcomfort, onze rugstabilisatie, de efficiëntie en samenwerking op kantoor hoeven toch niet te lijden onder social distancing? Een (vergader)tafel van Schommel Aan Tafel biedt uitkomst voor zowel collega’s als klanten. Op deze manier kunnen we ons werk gewoon blijven doen, zonder dat er regels overtreden worden of (extra) risico’s worden gelopen.

• Afmeting anderhalve meter tafel 2 x 2.80m
• Geschikt voor 10 personen met een tussenruimte van 1.5 meter per persoon
• Met stroompunten
• Blad en schommels gemaakt van eiken visgraat
• Mogelijkheid tot eigen branding op de schommels

Deze tafel is te koop vanaf 3.700 euro.

Volledig naar smaak samen te stellen

Tafelbladen en schommelafwerking

Frameafwerking

Het frame kan op verzoek in iedere RAL-kleur gespoten worden.

Extra opties

Heeft u specifieke wensen? Wij denken graag met u mee.

Sluit Menu